06 de juliol 2019

Trallero, Estebanell i Martínez, primers líders a Golf Vallromanes

El Campionat de Catalunya Sènior 2019 va arrencar aquest dissabte a Golf Vallromanes, a la primera de les dues jornades previstes del torneig oficial de la FCGolf. En una jornada marcada per la calor, els més de 120 jugadors i jugadores van tancar els seus primers 18 forats de joc. En categoria femenina, domini de la favorita, la jugadora de Llavaneras, Maria Trallero, que va signar 77 cops. A cinc de distància es va situar Lourdes Martínez de Murguía (Torremirona), amb 82 cops, mentre que a 10 del líder, es va situar M. Carme Panadés, amb 87, precisament aquesta última, líder en les Super Seniors (+60). En categoría masculina, major igualtat i empat en el liderat de la prova. José Antonio Estebanell (Vallromanes) i Juan José Martínez Campos (El Prat), comparteixen el liderat, amb 73 cops, seguit a només dos de Javier Verges (Sant Cugat), amb 75. En la categoria Super Sènior, Estebanell està al capdavant del torneig oficial de la FCGolf al igual que la classificació general. Aquest diumenge, amb la disputa dels 18 forats finals, coneixerem els nous campions de Catalunya Sèniors. Com en totes les proves oficials de la FCGolf, ens acompanyen a Golf Vallromanes, els patrocinadors principals adidasTaylorMade i Finques Bourgeois, a més dels partners federatius, La Roca Village, Wunder Training, NACEX, Golf Estudio, Aneto Natural, i Gourmet Tea.

Molta sort a tots els jugadors en la segona jornada del Campionat de Catalunya Sènior!